Skip to main content

El-total

ble startet opp i 2006, av Ole Sander og Håkon Espegard. I dag teller vi 13 ansatte, og er en voksende elektroentreprenør. Vi jobber innen alle typer landbasert installasjon, i boliger, forretningsbygg, næringseiendommer, industri og for nettleverandører.

Lys i trappeoppgang
montering av lampe ute
Varmekabler i plate
El-total gjengen samlet

En sammenkoblet gjeng

Våre elektrikere er effektive og løsningsorienterte. De er presise, jobber ryddig og legger vinn på god kommunikasjon med kunden. El-total har som målsetting at kunden skal være fornøyd med hele prosessen, fra planlegging til gjennomføring. Sluttresultatet skal både vi og kunden være fornøyd med.

En sertifisert og godkjent El-bedrift

  • Vi er godkjent elektroinstallatører for høyspenning, lavspenning og ECOM installasjoner.
  • Vi er registrert i DSB sine register for godkjent elektrobedrift. Vi er også ECOM sertifiserte for alle typer installasjon som gjelder ECOM kommunikasjon.
  • Vi har også Sentral Godkjenning for installasjoner innen Brann og Nødlys
  • Vi foretar også elsikkerhetskontroll, og utfører termografering, med avansert IR-kamera.
  • El-total er pre-kvalifisert for oppdrag i Skagerak Nett sitt område, med tilknytting av nye, eller endring av eks. anlegg.
  • Ole Sander Espegard har allsidig erfaring og har vært elektroinstallatør for lav- og høyspentinstallasjoner siden 1984, og har også «behørighetsbevis» for å utføre installasjoner i Sverige om nødvendig.

El total utfører oppdrag over hele landet, men jobber mest i Drammen, Oslo, Asker, Bærum, Lier, Øvre Eiker, Nedre Eiker og Vestfold.

Ta kontakt med oss for en sikker og effektiv jobb